Λεωνίδας Παπαδόπουλος MD PhD

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος
Αριστούχος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Ιατρείο μας

Σας  καλωσορίζουμε στο ιατρείο μας, το οποίο δημιουργήσαμε με μεράκι και αγάπη.

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες  και εξατομικευμένη φροντίδα.

Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερης αισθητικής, το οποίο κάνει την παραμονή σας στο ιατρείο μας ευχάριστη και άνετη.

 Λεωνίδας Παπαδόπουλος MD PhD

Ο ιατρός Παπαδόπουλος Λεωνίδας γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στη σχολή Μωραΐτη. Είναι κάτοχος του International Baccalaureate Diploma της σχολής Μωραΐτη.

Σπούδασε ιατρική στο Charles University στην Πράγα της Τσεχίας στην αγγλική γλώσσα.

Υπηρέτησε στο υγειονομικό σώμα της αεροπορίας ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός όπου τοποθετήθηκε ως ιατρός στη Β’ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας 251 ΓΝΑ.

Ξεκίνησε την ειδικότητα του στο Γενικό Νοσοκομείο  «Αγία Βαρβάρα» και εν συνεχεία εργάστηκε σε διάφορα νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως  στην Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, στην  Β΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Μαιευτηρίου Αθηνών «Έλενα Βενιζέλου»,  και στο NHS Hammersmith Hospital του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσης του εκτέλεσε πληθώρα γυναικολογικών, χειρουργικών και μαιευτικών επεμβάσεων με επιτυχία.

Κατόπιν διενήργησε ερευνητικό έργο το οποίο ολοκλήρωσε με την εκπόνηση της Διδακτορικής Διατριβής του, με βαθμό “Άριστα” και έλαβε τον τίτλο του Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει λάβει εξειδίκευση και πιστοποίηση στην διενέργεια κολποσκόπησης από την Ελληνική Εταιρεία Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, καθώς και στη διενέργεια γυναικολογικών και μαιευτικών υπερήχων αναγνωρισμένη από το ΚΕΣΥ.

Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την εκπαίδευσή του στα επείγοντα μαιευτικά περιστατικά Advanced Life Support in Obstetrics (ALSO®).

Από το 2016  συμμετέχει ως εκπαιδευτής ιατρός σε σεμινάρια τα οποία οργανώνονται από το νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ  και απευθύνονται σε συναδέλφους μαιευτήρες γυναικολόγους με αντικείμενο την Λαπαροσκοπική, Υστεροσκοπική και Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική.

Από το 2019 είναι μέλος της  Ιατρικής Λαπαροσκοπικής Ομάδας του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.

Το 2015 ήταν από τους πρώτους ιατρούς ο όποιος  συμμετείχε εθελοντικά στο πρόγραμμα HOPEGENESIS, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε γυναίκες από απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών,  της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτήρων Γυναικολόγων,  και της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου.

 

Η ομάδα μας

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης παροχής ιατρικών υπηρεσιών που προσφέρουμε στο ιατρείο μας, οι συνεργάτες ιατροί μας και το προσωπικό είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

Γεωργία Τσαγκαράκη

MD MSc 

Ενδοκρινολόγος Διαβητολόγος

Λίλα Παπαδόπουλου

MD MSc

Ψυχίατρος

Γιώργος Βελισσαρίου

MD

Καρδιολόγος

Μαριάνθη Διατσέγκου

Διατροφολόγος

Άννα Μαρία Τριαντογιάννη

MSc

Μαία

Γεωργία Τσαγκαράκη MD MSc

Η ιατρός Τσαγκαράκη Γεωργία  ΜD, MSc είναι Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος και διατηρεί δύο ιδιωτικά ιατρεία, στους Αμπελοκήπους και στο Παλαιό Φάληρο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σε όλη τη διάρκεια των σπουδών της λάμβανε υποτροφία, κατόπιν εξετάσεων, από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία, στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Επιπλέον, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην “Διοίκηση Μονάδων Υγείας”, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Είναι Αναπληρώτρια Διευθύντρια στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Σακχαρώδους Διαβήτη και Μεταβολικών Παθήσεων, του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ όπου αντιμετωπίζει περιστατικά που άπτονται του επιστημονικού πεδίου της Ενδοκρινολογίας και του Διαβήτη.

Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας.

Λίλα Παπαδοπούλου MD MSc

Η Παπαδοπούλου Λίλα MD, MSc είναι Ψυχίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διασυνδετική Ψυχιατρική. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακά και εκπαιδευτικά προγράμματα που άπτονται της Ψυχοθεραπευτικής της εμπειρίας, μέσω του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αιγινήτειου Νοσοκομείου και της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς. Ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική, στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, ενώ μέχρι και σήμερα διατελεί ψυχίατρος στο Κέντρο Ημέρας “Ανάσα” για την υποστήριξη ατόμων που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές.

Βελισσαρίου Γεώργιος MD

 

Ο Βελισσαρίου Γεώργιος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό στο Παλαιό Φάληρο από το 2013. Έχει ειδικευθεί στην καρδιολογία στην Α’ Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Ο Ευαγγελισμός” και έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση στο τομέα του. Μέχρι και σήμερα είναι Επιστημονικός συνεργάτης του Νοσοκομείου “Μητερα” και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Άννα Μαρία Τριαντογιάννη MSc

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Απ’ όταν θυμάμαι τον εαυτό μου αγαπούσα πολύ τα μωρά και μου άρεσε να τα φροντίζω. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που επέλεξα την μαιευτική.

Σπούδασα στην Αθήνα και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», όπου απέσπασα θετική αξιολόγηση. Στη συνέχεια εργάστηκα ως μαία στην αίθουσα τοκετών αλλά και σε τμήμα λεχωΐδων σε ιδιωτική μαιευτική και γυναικολογική κλινική, αποκτώντας εμπειρία στη διαχείριση και αντιμετώπιση διάφορων περιστατικών.

Ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Ιατρικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «Παθολογία κύησης».

Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων έτσι ώστε να ενημερώνομαι για τα νέα δεδομένα που αφορούν θέματα τόσο της μαιευτικής όσο και της γυναικολογίας, πιο ενδεικτικά είναι τα σεμινάρια θηλασμού, προετοιμασίας για τον τοκετό κ.ά.

Επίσης, έχω συμμετάσχει σε ημερίδες και συνέδρια. Είμαι Πιστοποιημένη Ανανήπτρια Νεογνών από το European Resuscitation Council, ERC και κάτοχος Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης του προγράμματος «Ηλεκτρονική παρακολούθηση του εμβρύου στην κύηση και στον τοκετό» από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Τέλος, καθώς ο τοκετός αποτελεί μια φυσική διαδικασία, στόχος μου είναι να βοηθήσω και να υποστηρίξω το κάθε ζευγάρι έτσι ώστε να έχει κατάλληλη προετοιμασία τόσο σωματική όσο και συναισθηματική για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας τους σε μία πολύ σημαντική περίοδο της ζωής τους σε ένα περιβάλλον αγάπης και σεβασμού.

Μαριάνθη Διατσέγκου 

 

Η κα Μαριάνθη Διατσέγκου έχει σπουδάσει στα πανεπιστήμια OXFORD BROOKES & GREENWICH με τίτλο σπουδών HUMAN NUTRITION. Μετά την πολυετή της εμπειρία στα Νοσοκομεία Ερρίκος Ντυνάν, Ωνάσειο & Metropolitan αλλά και πολλούς χώρους υγείας (γυμναστήρια / φυσικοθεραπευτήρια), καθώς και τη 18χρονη παρουσία της στο προσωπικό της γραφείο, είμαστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες της θα είναι αντάξιες των προσδοκιών σας. Από το 2017 ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας daily fresh ως επιστημονικός συνεργάτης.

Αποστολή μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών σε ένα ανθρωποκεντρικό πλαίσιο

N

Εμπειρία

Ο ιατρός και οι συνεργάτες του έχουν πολυετή εμπειρία σε μεγάλα νοσοκομεία της Ελλάδας  και του εξωτερικού.

N

Επαγγελματισμός

Η συνέπεια και η μεθοδικότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα, είναι δεδομένη

N

Επικοινωνία 24/7

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ιατρό και τους συνεργάτες του 24/7 για οποιοδήποτε πρόβλημα

N

Διαθεσιμότητα

Η εξυπηρέτηση των περιστατικών γίνεται άμεσα χωρίς να δημιουργούμε  άσκοπες και τεχνητές αναμονές

N

Αξιοπιστία

Η εμπειρία και η υψηλή κατάρτιση  μεγιστοποιούν την αξιοπιστία των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών

N

Ευαισθησία

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση εξασφαλίζει διακριτικότητα και ενισχύει το αίσθημα εμπιστοσύνης